Saturday, December 22, 2012

PenGenalan KuCen KuCen Belog


Blog ini dihasilkan kerana ingin mengabadikan gambar kucen2 dimana jua berada.. termasuk juga kucen2 kesayangan teman, yg teman pernah bela dulu dan kini.. kira macam album kenangan kucen2 jugak lea.. he3.. bg yg minat kucen bole lea follow blog ni.. yg x minat kucen pun meh lea follow.. ner tau kot lama2 nti ter' minat kucen lak.. kan.. kan.. he3.. ok.. buat permulaan teman nk kongsi gambar dulu.. gambar si butang teman yg cumey ni.. heee.. butang 2 kucen teman.. mmg saja suka letak nama butang... unic.. selain 2 ada kucen 2lain yg nama pelik2 gak.. macam.. MATE BESO, BERUANG, GULI, LANUN, ANAK LANUN, MIOR, MANJA, AYANG, MIRMO, UBI, CEPOT, PUTIH, OSHIN, ANAK OSHIN, GABU, RAMBO, CITAM, NEME, BOBOI, RENO.. dan byk lagi kucennya tp teman x igt dh.. sebab ada yg dh mati.. huh! sedey!

tp skrg ni hanya bela sekor j.. Butang namanya.. nk bela byk2 mcm x sesuai plak..sebab teman dok apartment.. agak susah nk menyelia najisnya ituh.. hu3..


ok lah.. pada sesiapa yg ada Facebook, jom like Kucen Kucen Fesbuk.. ada bmacam jenis kucen dlm fesbuk ni.. mana yg x kenal spesis kucen yg lain mesti terkejut tgk byk jenis upanya spesis kucen ni yea.. heee.. check it out!
Reactions:

2 comments:

  1. comei nye kucing tu pandai posing kan hehe..saya ada gak sekor je nama bella hehe..^_^

    ReplyDelete
  2. ho.. minat kucen jugak lea ni yea? he2..

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..