ad now

Kucen Yang Paling Malas Sekali in d world..

tenku butang | 5:38 PM | 4 comments




Olololoh.. cumeynya kucen ni.. tiap masa asik tido j kojenye.. duduk pun tido?? hu3.. sabo jelah.. tapi semua foto2 kucing ni cumey2 belaka kan.. hih3.. cute sgtt.. nak tau sape kucen ni? inilah kucen paling malas di dunia.. he3.. Kucing yang berasal dari  jepang ini namanya Shironeko..  Shironeko seekor kucing rumahan biasa yang memiliki kebiasaan menghabiskan waktu dengan tidur, malas sangat2 kan! namun kerana kebiasaan inilah, nama shironeko fofuler dikalangan orang, bahkan termasuk salah satu hewan terpopuler di dunia maya.


Pemilik kucing ini telah membuat akaun youtube khusus untuk shironeko dengan nama pengguna shironekoshiro, total video yang di view sampai saat ini sudah mencapai angka yang tinggi, dan sukses memiliki pelanggan setia videonya yg diluar jangkaan..luar biasa untuk seekor kucing pemalas. Dan berikut beberapa foto lucu shironeko dari berbagai sumber. Jom kita senyum ramai2... heeee...


ummmmm.. Zzzzzz...

erk.. kroh.. kroh..

Apalah dia ni.. asik tido jelea!


aish.. ngatok plak time ni.. (walhal stiap masa ngatoknya.. aish.. )

buatlea apa saja.. teman tido jugakk.. hu2

sambil bercucuk tanam leh terlelap.. hu3

oarghhh.. ngatokkknyeeeew!

masyaAllah.. letih..

hih3.. ni letak bom ats kepala pun redo je kot..

aish...

aishh lagi..

hu3.. apa nk jadi..

jgn kacu.. teman nk tido.. x cukup tido ni..

lawok betul dia ni..

hihu..

kroh.. kroh.. siap berbantal n berselimut tuuu..

tido camni pun jadi..

rosak gambo.. dia ni asik tido jew pun..

aiyakk.. sini pun leh layan tido kaa?

ish.. ish.. ish..

haaa.. baru nampak mata sikit.. hih3


Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

4 comments:

  1. hi3.. tapi asyik tido je kojenye kan +Siti Rohaida Said

    ReplyDelete
  2. he3.. 2 sebab tuan dia syg sgt kat dia tu.. mata terpejam j.. pipi gobuu.. hu3

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..