Thursday, February 28, 2013

GA | 2013


JOM sertai GA ni nak.. saja memeriahkan segmen kawan kita ni.. support dia buat segmen.. jomm..
Teman Tag korang yea..

dh tag u all.. he2.. jom join sambil berkenalan dgn lebih ramai blogger dlm segmen ni.. jommm! kawan2 lain pun leh join gak tau.. teman nk tag semua, ramai lea pulak.. hee.. jom join n jadi kawan hayati baharudin jom! memeriahkan dunia blogger kita dgn sikap ramah tamah ( ramah sgt lea teman ni yew!)

Reactions:

2 comments:

  1. Alamak.. segmen dh ditutup lebih awal dari tarikh lea plak.. huu.. mana tauu.. xpelea.. join lain kali lea yea.. heh3...

    ReplyDelete
  2. jom join dan memeriahkan segmen ni

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..