ad now

RUMAH TIDUR UNTUK KUCEN.. JIMAT PUN JIMAT.. MESRA ALAM LAGI TUUU.. HU3

tenku butang | 12:27 AM | 2 comments


Hai lah Butang ( nama kucen teman )..  awatlea teman idak tau pasai ni awai2 lg? hik3.. x kreatif lea Otak teman ni.. apparraaa.. kalau tak, dah ada rumah sendiri dah si butang teman ni.. xdelea dia merayap dok tido tepi kasut lah.. (peluk kasut tuan dia jd bantal peluk.. hu3), kadang kesian tgk tido dkat depan balcony 2 lah.. tido bawah katil lah.. pastu tido belakang mesin basuh pun ada.. dh lea kawasan 2 lembap2.. abes basah perut dia.. tp dia idak heran pun perut dia basah.. dh sememangnya x takot air dia nih.. huuu.. kesian butang yea.. dpt tuan yg mcm teman ni.. x kreatif lansung! haish.. ni dh tau ni, boleh lea cuba buat yea.. kpd yg suka kucen n ada bela kucen 2.. meh try sama.. teman share ni dari sumber kat FB.. xtau lea sape tuan punya idea yg sebenonya yea.. yg pasti bukan idea teman, sebab teman idoklea skreatif ini.. kui3.. lepas ni Butang ada rumah baru la yea.. heh3.. tp.. mcm nk mintak org umah lg sorg buatkan jew.. hik3 (ini bkn x kreatif, ini penyakit malas dtg menyerang namanya.. kah3.. aipppppp... mengkume pun mcm lea rajin bebeno! wek! wek! wek! udah2.. stop.. tataaaaa...

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

2 comments:

  1. Kreatif btul. xpyh nak beli mahal-2

    ReplyDelete
  2. yup.. buat sendiri untung.. pandai2 lea cantikkan lg kan.. he2.. bertuah kucen dpt tuan yg kreatif n rajin.. hu3

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..