Thursday, December 5, 2013

Wordless Wednesday -- diulangiii.. Jangan setting Word Verification.. teman udah Rabunn..


Bagi Blogger baru masih boleh dimaafkan sebab korang taktau.. teman pun dulu taktau.. tapi sib baik ada rakan blogger tolong edjust kan masa tu.. so, buat korang yang tak tau tu.. sila ikut arahan ni yea untuk deactivate kan korang punya word verification tu.. sila lihat bawah...hope ia membantu.. =) gi kat ....

Settings >> Posts n Comments >> Comments >>  Show word verification? >> Pilih NO
Reactions:

4 comments:

  1. mampir balik ya kawan :)
    http://andre-tkj.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hai kucennnnn... singgah sini kemain ada bunga-bunga tauuu.hahah

    ReplyDelete
  3. Haa , kan dah kena pakai spek bosau , Nie semua gara-gara word verification lah ni . Haihh . Hehehe :3

    ReplyDelete
  4. Nekcik ni lagi lah rabon.....kenkadang tu lah yg letih nak letak komen bila nak kena word verification tu..

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..