ad now

Kerenah Kucen Bunting yg bolat.. heee

tenku butang | 1:25 AM | 9 comments

Sape pernah berhadapan dgn situasi kucen bunting nak beranak? heee.. pasti ramai yg bela kucen pernah kot hadapi situasi ni kann.. heee.. termasuklea teman, teman pernah jugak lea berapa kali menghadapi mak kucen yg nak beranak.. hu3.. kalut jugak lea mula2.. yelea risau mak kucen 2 terberanak tgh2 rumah kang.. x pasal je kan.. hik3.. apa yg teman leh kongsi ialah time mak kucen nak beranak, dia akan mengiau2 kuat mcm mintak mkn tp bkn nk makan.. dia nk kita ni bersiap siaga untuk sediakan persiapan dia nk beranak.. 

hik3.. aku dulu xtau.. tp gerak hati mmg terasa mak kucen nk beranak dh, sebab tau mak kucen dh mengandung ckup bulan dh, he3.. perut pun beso teman tengok.. mmg x mustahil mak kucen dh tiba masa nak beranak... apa lagi.. cepat2 cari kotak kosong.. bg kat dia, pastu dia masuk kotak 2.. dia baring.. x sampai 5 minit dia kua balik.. ngiau2.. adoiii.. apa pulak dia nk ni.. teman udah x ketahuan.. hu3.. pastu mak kucen ni gi dekat kucen remaja (sebab muda lagi.. hik3) yg ada dkat situ dia ngiau2 n jilat2 kucen 2.. pastu kucen renaja 2 pun bg respon manja gak.. yelea.. dh mcm mak n ank kan.. pastu dia follow ibu kucen masuk kotak.. hik3.. aku x paham nape.. pastu kucen remaja 2 kuo lik, adoi.. apa lagi.. mak kucen pun follow kuo jugak sambil ngiau2 kuat mcm td.. 

hoh.. baru aku faham.. RUPA2NYA MAK KUCEN NAK ADA TEMAN DIA MASA DIA BERANAK... so, aku pun amik kucen remaja td pastu letak dalam kotak mak kucen tu, letak sekali mak kucen dlm 2.. pastu letak penyendal x bg kucen berdua 2 kuo lagi.. x lama pastu.. teman terkejut.. dah denga sora anak kucen kecikkk.. sweet sgt bunyi sora dia.. ahaaa.. intai2 dh kuo sekor.. tp agak menggelikan sebab ada lendir 2.. so teman x mo tengok lg.. dh lama pastu baru tgk.. huuuu,, cumey2  bolat2.. dahi jendul lak 2.. hik3... hooo.. rupanya mcm 2 mak kucen kalau nak beranak yea.. heee..

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

9 comments:

  1. heee..thanx singgah n komen.. =)

    ReplyDelete
  2. Ho.. x bela kucen.. nape? takut kucen yea?

    ReplyDelete
  3. si Matatajam-->thanx yea.. sudi singgah sini.. jap lg teman bw sana yea.. =)

    ReplyDelete
  4. hai,awak memang peminat tegar kucing ke? baru2 ni saya jumpa kucing bunting kat tempat keja,sian dia.. mencari-cari tempat yg sesuai utk dijadikan wad bersalin...nasib la..tgk cam dia berminat nak buat bilik ketua unit intervensi sbg wad bersalin..kui3 ;)

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..