Wednesday, August 21, 2013

WORDLESS WEDNESDAY

Macam Butang dan Oyen 
haiii.. lama sungguh teman x hupdate blog ni.. masyaAllah.. dah taktau jadi apa blog ni.. kesian kucen2 dalam ni kan.. giler2 punya bersawang n beku kat sini.. 
hemm.. ni teman cuba luang masa hupdate blog ni.. memandangkan hari ni wordless wednesday punya entri.. memang amat sesuai teman share kan gambo2 kucen2 yg cumey kan.. xyah taip panjang2.. lupa lak, yg mana kawan2 dh komen sini tu.. mintak maaf lmbt kunjungbalas.. mi teman sedang usaha kunjungbalas yea.. 
 

 

 

 


  



Reactions:

16 comments:

  1. Yes! Saya suka kucing...salah satu entri terbaru saya ada gambar2 kucing saya...

    ReplyDelete
  2. kiutnyem tapi sayang.. mama takut kucing..

    ReplyDelete
  3. datanng cni tengok kucing pulak. comel

    ReplyDelete
  4. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !


    Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. bijak! bijak! kucing2 memang bijak2 belaka.

    ReplyDelete
  6. paparan menarik aksi meow2 tu ..
    aby dah buat N3 psl meow yg mati hari tu ..

    ReplyDelete
  7. Setiap kali tgk gelagat kucin nie mmg menghappy kan :D.. Comeyyyyy

    ReplyDelete
  8. Kucing-kucing ni semua memang nampak comel dan manja.

    ReplyDelete
  9. saya dah follow awak balik :D
    #415 dari blog http://iniblogfatinhazirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. datang singgah kembali. salam perkenalan, thanks follow blog kita =)

    ReplyDelete
  11. kucing memang comel..mampu tengok dari jauh je.. hehe..

    ReplyDelete
  12. alaaaa comel2nya kucing ni.. geram tgk.. teringat kucing sy dlu.. dah mati dah :(

    ReplyDelete
  13. hehehehe... comel2~ klaka pn ada gak.

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..