Wednesday, October 16, 2013

Giveaway Butik Comel Collection

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Giveaway Butik Comel Collection

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!

Tuesday, October 15, 2013

Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com

SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."

SO, APA TUNGGU LAGI?? KLIK BANNER DIATAS UNTUK JOIN!!

Saturday, October 12, 2013

500 FOLLOWER SUDAAA....!!

yeay! baru perasan ada entri yang lupa di publish... sepatutnya di publish hari tu.. masa hari blog kucen teman ni mencapai 500 Follower, tapi udah bz sangat.. terlupa terus nak publish.. hope korang x kisah lea yea teman publish ni yea.. walaupun lambat tetap kena publish gak..(berapa banyak ayat publish daaa..)

Okeylah.. terima kasih wahai pencinta kucen semua yang sudi singgah n follow blog ini, teman rasa hepi sangat2 dan teruja bila dalam x sedar blog ni telah mencapai 500 follower..dan follower bertuah yang menjadi follower ke 500 blog ini adalah seorang gadis comel yang bernama 

Farah Liyana Mohd Salleh <------KLIK SINI untuk berkenalan.. 

SEGMEN UP-KAN FOLLOWER DAN MENANG HADIAH

*KLIK BANNER*
SEGMEN UP-KAN FOLLOWER DAN MENANG HADIAH

Syarat-syarat penyertaan:
1. Copy paste coding dan letakkan kedalam entri anda.
2. Klik iklan untuk fiqa. [KLIK]
    *satu je pun. tak banyak. :3
3. Ikut syarat sponser:

4. DONE! cukup la tu kan syarat nya. so simple meh. KLIK SINI UNTUK KE SEGMEN!
SELAMAT MENYERTAI SEGMEN DAN MENAMBAHKAN FOLLOWER!

Due Date Segment:
a week, from 11/10/2013 to 16/10/2013 (any changes will be inform later)

Giveaway October by Emas Putih


Hadiah :
Top Referral : Cash RM50 dan 40 hadiah untuk dimenangi



Friday, October 11, 2013

CIKO DAN KIKI.. KUCEN SIAPAKAH INI.. ?

 CIKO DAN KIKI HEPI DAPAT UMAH BARU.. WEEEEE.... 
Cakkk! haaa..kali ni giliran kucen siapakah jadi pilihan teman untuk di share kat sini? haaaaaa.. he2.. Bubu, Bibi, Koko,Kiko,Cumi,Ciki,Ciko,Dodi,Dudu,Dodo,Tammy,Spoty,Boi Boi.. 
ha2.semua yg teman nyatakan ni adalah nama kucen2 Nekcik  yang ramai tuu.. hu3..teruja nengok gambo kucen cumey2, makanya kali ni teman nak share tentang entri dari Blog Teratak 66 yang dipunyai oleh seorang Pencinta Kucen yang nama panggilan beliau Nekcik .. Masa singgah blog Nekcik teman memang terkejut nengok banyaknya kucen Nekcik.. cumey2 dan gebus2 belaka.. tandanya elok terjaga rapilah tu.. siap buatkan umah special untuk kucen2nya.. memang selesa lea teman nengoknya.. korang nak tengok?? haaa.. jom terjah blog Teratak 66 ni..  jangan lupa baca entri yang ni.. punya banyak kucen Nekcik  !!!

Baca tau.. ---> DIY KITTY'S GARDEN
dan baca ni jugak!--> KELUARGA BUBU

Thursday, October 10, 2013

SIAPA KAT SINI CAT LOVER?

Monday, October 7, 2013

BLOGGER DEDEQDEWISHES.. TQ!!! HE2..

Heeee.. baru2 ni saja nak godek2 balik history FB Tengkubutang Miaw  teman tu.. sekali ternampak lea plak menda yang cumey giler ni kat wall teman.. bila tengok tarikh 23 May 2013 maa.. lorrr.. dah lama berjamang (berzaman) rupanya blogger Dedeq anto ke teman.. hu3.. bole plak x perasan.. hu3.. yolah.. teman ni kadang x tengok sangat notitification FB teman tu.. tu yang tertinggal banyak komen2 n post kengkawan semua.. hu3.. apa2 pun.. nak ucap tQ kat Dedeq sebab dari start  kita kenal, Dedeq x sombong.. walaupun masa tu teman baru nak naik.. blogger picisan jea.. follower pun sikit jerk.. tapi Dedeq still layan sembang dengan teman! spoting lak tuu.. thanx yea yunk! hu3.. entri ni ditujukan untuk Dedeq . hu3.. sape2 yang nak kenal ngan Dedeq or saja nak singgah blog Dedeq leh klik Banner atas ni... hee.. 

Saturday, October 5, 2013

KUCING MATI KERANA DI RACUN !!

KUCING INI MATI KERANA DI RACUN !! 
YA ALLAH, KEJAMNYA MANUSIA YANG BUAT KERJA DURJANA INI!

berita ni teman terlihat kat FB, baru lagi.. bulan sept baru ni.. 
just nak sebarkan moga kita berhati2 lepaskan kucen2 kita ni, sebab ada 
manusia x berperikemanusiaan diluar sana..! 

Lokasi di TAMAN BUKIT CHERAKAH, MERU, KLANG.

Semua kucing2 ini ada tuan. Bukan nya kucing jalanan....
Kawan2 yang tinggal berhampiran kawasan tersebut, 
tolong pastikan kucing2 korang semua di tempat yang selamat.

Semoga Allah menurunkan balasan yang setimpal bagi yg bertanggungjawab.

ALANG DAN ATIH

Sape punya kucen niii? heeeee...
Ha2.. semalam teman ada post kat FB teman (KLIK SINI) semalam pasal nak masukkan entri sape2 yang ada kucen kesayangan tu dalam entri teman akan datang.. insyaAllah.. setiap hari akan ada entri kucen korang yang teman akan backlink kan ke blog korang lik.. so, pelawat2 leh lea mengunjung ke blog korang lepas dah singgah sini kann.. hu2.. Ok lah.. buat permulaan teman masukkan dulu link entri Pencinta Kucen yang sorang ni.. teman masukkan pun sebab ternampak entri kucen dia yang cumey macam muka kucen teman.. hik3.. Nama kucen Asha tu Alang dan Atih.. cute kann.. hee..  
jom singgah blog -->Asha

Thursday, October 3, 2013

GREY-C NAMA KUCING ZIZAN RAZAK

haiii.. lama tak hupdate sini yeww.. ok lah.. hari ni teman nak share gambo yang teman google kat internet tentang gambo GREY-C iaitu kucen kesayangan Zizan Razak nih.. cumey giler.. tak tau plak teman yang Zizan ni suka kucen, masa search kat google gambo kucen, teman ternampak lea zizan n kucen kesayangannya nih.. waaaa.. i like org yg suka kucen.. sebab org yang suka kucen ni penyayang... macam my hubby miaw2.. kui3.. ok lah.. xmo bebel panjang2.. 

 
ini bukan kucen zizan, tapi saja letak sebab sweet.. 
suka zizan suka kucen
 
Gray-C nak ikut jengjalan.. masuk bag senyap2.. heee..
 
ha3.. macam kucen2 lain gak.. suka buat laptop jadi katil deme..
montel nya Gray-C.. bulu macam Oyen teman jea..
 
Gray-C dan tuannya yang suka buat lawak, Zizan Razak
 
ho2.. ni gambo lama yea.. bersama Gray-C dan 
Juliana Evans yang juga syg kucen..