Saturday, October 12, 2013

500 FOLLOWER SUDAAA....!!

yeay! baru perasan ada entri yang lupa di publish... sepatutnya di publish hari tu.. masa hari blog kucen teman ni mencapai 500 Follower, tapi udah bz sangat.. terlupa terus nak publish.. hope korang x kisah lea yea teman publish ni yea.. walaupun lambat tetap kena publish gak..(berapa banyak ayat publish daaa..)

Okeylah.. terima kasih wahai pencinta kucen semua yang sudi singgah n follow blog ini, teman rasa hepi sangat2 dan teruja bila dalam x sedar blog ni telah mencapai 500 follower..dan follower bertuah yang menjadi follower ke 500 blog ini adalah seorang gadis comel yang bernama 

Farah Liyana Mohd Salleh <------KLIK SINI untuk berkenalan.. 

Reactions:

2 comments:

  1. wah bestnya..kita support blog kucen2 yang comel lote :)

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..