ad now

BLOGGER DEDEQDEWISHES.. TQ!!! HE2..

tenku butang | 1:58 AM | 13 comments

Heeee.. baru2 ni saja nak godek2 balik history FB Tengkubutang Miaw  teman tu.. sekali ternampak lea plak menda yang cumey giler ni kat wall teman.. bila tengok tarikh 23 May 2013 maa.. lorrr.. dah lama berjamang (berzaman) rupanya blogger Dedeq anto ke teman.. hu3.. bole plak x perasan.. hu3.. yolah.. teman ni kadang x tengok sangat notitification FB teman tu.. tu yang tertinggal banyak komen2 n post kengkawan semua.. hu3.. apa2 pun.. nak ucap tQ kat Dedeq sebab dari start  kita kenal, Dedeq x sombong.. walaupun masa tu teman baru nak naik.. blogger picisan jea.. follower pun sikit jerk.. tapi Dedeq still layan sembang dengan teman! spoting lak tuu.. thanx yea yunk! hu3.. entri ni ditujukan untuk Dedeq . hu3.. sape2 yang nak kenal ngan Dedeq or saja nak singgah blog Dedeq leh klik Banner atas ni... hee.. 

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

13 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. WAAH . TERHARU . NI PUJI2 NI SBB NK AMIK HTI LETTEW KAN KAN . HAHA .. MBEEEEK .. MEKASIH . SIAP ADE ENTRY KHAS LG TU . HOHO . TRHARU . DA BERJEJEY KLUAR INGUS . HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishhh.. dah buat entri nangis kua hingus lagi ke?? wakakakaka.. heee.. just for u syg.. sebab x sombong pun wlu follower dah ribu..kan..

      Delete
  3. Hi, sila follow blog saya disini http://johanharith.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. orrait.. tq sudi singgah n komen serta follow blog ni yea.. hee..=)

      Delete
  4. Semoga persahabatan terus berkekalan dgn kebaikan ye.. amin :)

    ReplyDelete
  5. wahh comelnya kucing..hehe..tahniah ;D

    ReplyDelete
  6. singgah di sini, comel log penuh dengan meowww....thanks sbb da jdi folower ke900! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. tq atas pujian tu.. thanx jugak sudi singgah n follow sini yea..

      Delete
  7. :)
    nnt jgn lupe singgah blog noly ye
    www.nolyanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Noly anna, teman dah singgah n follow..heee

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..