ad now

CIKO DAN KIKI.. KUCEN SIAPAKAH INI.. ?

tenku butang | 5:43 AM | 28 comments

 CIKO DAN KIKI HEPI DAPAT UMAH BARU.. WEEEEE.... 
Cakkk! haaa..kali ni giliran kucen siapakah jadi pilihan teman untuk di share kat sini? haaaaaa.. he2.. Bubu, Bibi, Koko,Kiko,Cumi,Ciki,Ciko,Dodi,Dudu,Dodo,Tammy,Spoty,Boi Boi.. 
ha2.semua yg teman nyatakan ni adalah nama kucen2 Nekcik  yang ramai tuu.. hu3..teruja nengok gambo kucen cumey2, makanya kali ni teman nak share tentang entri dari Blog Teratak 66 yang dipunyai oleh seorang Pencinta Kucen yang nama panggilan beliau Nekcik .. Masa singgah blog Nekcik teman memang terkejut nengok banyaknya kucen Nekcik.. cumey2 dan gebus2 belaka.. tandanya elok terjaga rapilah tu.. siap buatkan umah special untuk kucen2nya.. memang selesa lea teman nengoknya.. korang nak tengok?? haaa.. jom terjah blog Teratak 66 ni..  jangan lupa baca entri yang ni.. punya banyak kucen Nekcik  !!!

Baca tau.. ---> DIY KITTY'S GARDEN
dan baca ni jugak!--> KELUARGA BUBU

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

28 comments:

  1. asalam Tenku..wah wah glamer pulak tetiba anak cucu nekcik ni ye...tq for your appreciation!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. sekali sekala glamer apasalahnya.. hu3.. Nekcik buatlea video pastu upload kat Utube..mesti ramai yang ak nengok nanti.. heee...

      Delete
  2. salam dari mereka untuk tenku butang ye..muaah mmuaaah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha2.. mula terbayang kucen2 yang ramai tadiii.. hik3

      Delete
  3. tomei nya...x leh tengok tucen..mesti rasa nk picit idung tucen tu...nak terjah blog nekcik lak...

    ReplyDelete
  4. tenku ..sedey..sedeyy..dgn dukacitanya dimaklumkan kucen nekcik tu..cumi telah pulang ke alam barzah tadi...patutler mcm sedey jer dia renung nekcik semalam..hu..hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa.. yeke nekcik? alahai.. baru nak kenal2.. hemm.. cian dia.. sakit apa yea?

      Delete
  5. dlu ubai da bnyak kucing..tp last2 bnyak yg mati tk tau sbb pa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalam Ubai....nekcik rasa umur 3 bulan terus buat imunisasi utk mereka...siap ubat cacing..dah lepas tu insyaallah dia kurang masaalah...lagi satu jgn bagi makanan kita...dia mudah cirit birit. .najis pun kuat bau...100 % kns bagi cat food..insyaallah

      Delete
    2. kami xbuat pun imunisasi tu nekcik.. risau plak bila nekcik kata camtu.. bab makan lak, kucen kami suka ikan sardin yg mentah tu..

      Delete
  6. Bnyknye kucing dia.. cute pulak tu tidur.. :)

    ReplyDelete
  7. byk jg kucing tu, comel2 pula semua =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. ni mesti minat kucen gak ni kann

      Delete
  8. wahhhh comelnya bbay kucing yang tido peluk2 tu geram tengok :)

    ReplyDelete
  9. Hai tenku..done follow 525..
    sudah tengok pulau kucing?? kalau belum jom tengok di sini http://sharetogether13.blogspot.com/2013/03/syurga-buat-kucing.html

    ReplyDelete
  10. Ciko... Kiki..
    Saya juga memang peminat setia kucing...^^ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee.. teman suka peminat setia kucen ni..sebab gerenti penyayang punya orang kan.. hee

      Delete
  11. Comel-comel semuanya. Orang yang rajin mengurus kucing ni biasanya orang yang penyayang dan penyabar. Betul kan ? hehehe

    ReplyDelete
  12. waawww ramainya kucing..mcm zoo kucing suda..sy suka semua :) comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeee.. Asha x nak bela ramai mcm ni ke? =)

      Delete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..