Thursday, October 3, 2013

GREY-C NAMA KUCING ZIZAN RAZAK

haiii.. lama tak hupdate sini yeww.. ok lah.. hari ni teman nak share gambo yang teman google kat internet tentang gambo GREY-C iaitu kucen kesayangan Zizan Razak nih.. cumey giler.. tak tau plak teman yang Zizan ni suka kucen, masa search kat google gambo kucen, teman ternampak lea zizan n kucen kesayangannya nih.. waaaa.. i like org yg suka kucen.. sebab org yang suka kucen ni penyayang... macam my hubby miaw2.. kui3.. ok lah.. xmo bebel panjang2.. 

 
ini bukan kucen zizan, tapi saja letak sebab sweet.. 
suka zizan suka kucen
 
Gray-C nak ikut jengjalan.. masuk bag senyap2.. heee..
 
ha3.. macam kucen2 lain gak.. suka buat laptop jadi katil deme..
montel nya Gray-C.. bulu macam Oyen teman jea..
 
Gray-C dan tuannya yang suka buat lawak, Zizan Razak
 
ho2.. ni gambo lama yea.. bersama Gray-C dan 
Juliana Evans yang juga syg kucen..
Reactions:

12 comments:

  1. aaawww..comelnyerrrr kucing zizan,... kucing yg pakai topi tu kucing kat jepun.. apa tah nama dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ho2.. yeke? cute gakkucen tompok2 tu.. hee.. tapi selalunya yang jenis bulu kaler2 camtu kucen betina kan..he2

      Delete
  2. Comelnya kucing zizan..mcm karpet nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha2.. kann.. cute n manja kata zizan.. hu3

      Delete
  3. yup penat layan kerenah kucing2 yang berlainan personaliti ni

    ReplyDelete
  4. kita pun blh dalam grup zizan tu kan ..
    sbb sayang meow juga ..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum :)

    Wah baru tahu Zizan suka kucing :)

    ReplyDelete
  6. ada class nama kucing zizan nie.
    br tahu zizan ada kucing.
    nice blog.

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..