Tuesday, November 26, 2013

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Tengkubutang.. eh.. Anda.. heee..
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

Friday, November 22, 2013

GA NOVEMBER by DEDEQ

KLIK BANNER UNTUK JOIN!

GA NOVEMBER by DEDEQ

Assalamualaikum

Dengan lafaz bismillah hirrahman nirrahim .. 
malam ni dedeq lancarkan satu GA NOVEMBER by DEDEQ ..

Tarikh mula 13 november 2013 - 30 november 2013 (12am)


Hadiah
Top Referral - Jubah Dress x 1 dan Peplum labuh x 1

43 SENARAI HADIAH yang akan diberikan kepada yang BERTUAH 


BUAT AYAT MELALUI AYAT T.I.G.A.B.E.L.A.S 

T-->Tak Teman Sangka..
I-->Igauan Teman jadi Nyata..
G-->Geram Tak Terkira..
A-->Apa Yang Di Harap Tak Menjadi
B-->Buat Nasi Daging 1st Time lah konon..
E-->Elok Molek Rasanya..
L-->Lagi2 Bila Guna Daging Qurban..
A-->Alangkah Enak Rasanya..
S-->Sesuap Demi Sesuap Ditelan, Baru Pasan Nasik Lembikkk.. huwaaaa..

Thursday, November 21, 2013

BLOGGER GEMPAK 2013


KLIK BANNER

Award "BLOGGER GEMPAK 2013" Bermula..!


Berita baik untuk semua blogger Malaysia!

Pelbagai Hadiah Menarik Bakal Dimenangi!

Hadiah-hadiah :

Tempat Pertama : 1 Pemenang - RM100 + Piala "BLOGGER GEMPAK 2013" + 1 Tudung + 1 Bantal Kraftangan Saiz A4 + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Tempat Kedua : 1 Pemenang X RM50 + 1 Tudung + 1 Tasbih Digital + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Tempat Ketiga : 1 Pemenang X 1 Tasbih Digital + 1 Tudung + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Saguhati : 20 Pemenang X Setiap Pemenang Berpeluang Memenangi Satu Hadiah (Tudung, Shawl, Lotion, Mineral Coffee, Tasbih Digital, Fridge Magnet, Keychain, Masker Savee, Topup HP, Minyak Angin Fresh Care, dan macam-macam lagi)

Menarik bukan?

Syarat-syarat Contest :

1. Follow Blog Ejulz & Semua Sponsor;


2. Like Page FB :


 
3. Klik Banner Sponsor ;

[KLIK]

4. Buat satu entry di blog anda yang bertajuk "BLOGGER GEMPAK 2013 AWARD".
5. Dalam entry WAJIB letak BANNER CONTEST dan hyperlink ke link contest ini.
6. Letak link entry anda pada ruangan kotak komen di bawah.
7. Jika Disahkan Syarat-syarat cukup, Ejulz akan Print Screen entry contest dan akan diletakkan ke dalam Album "BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD.
8. Gambar Print Screen Entry yang mendapat LIKE TERBANYAK akan dikira pemenang. 
Kira adil bukan? ^_^


JOIN SEKARANG!

TARIKH TUTUP CONTEST ADALAH 4 JANUARI 2014.

Monday, November 11, 2013

OYEN YANG DULU BUKANLAH YANG SEKARANG

 oyen yang dulu bukanlah yang sekarang,
dulu dia kurus sekarang sudah gebuss,
Oyen yang dulu bukanlah yang sekarang,
dulu dia comot sekarang sudah cuteee.. ha2..
Oyen yang dulu bukanlah yang sekarang,
dulu dia manja sekarang dia eksyennn...
 
Oyen yang dulu bukanlah yang sekarang,
dulu suka tido sini, sekarang dah x sukaa..
Heeeeeeeeeeeeee.. saja pagi2 ni teringat nak upload gambo kucen teman yang sekor lagi ni haaa.. yelea.. asik Butang jea jadi pilihan masuk blog teman kan, Oyen takde pun di kasi peluang enterframe.. majok pulak budak tu kang.. hu3.. nah.. sekarang, Oyen pun dah masuk dalam blog teman ni.. puas hati tak Oyen?? ha2..siap buat lagu lak tu.. sebab dulu dia kurus sangat2.. comot..mata berair.. suka beyak n kencing merata.. sampaiiiiilah ke hari ni.. teman x tau nak ngajo camne dah.. degil bebeno dia ni.. tapi nak wat cne.. udah sayang sangat kat dia ni.. redha kan jelea.. cuma kalau nampak dia mula nak mengencing kat mana2, kenalah menjerit sampai cermin pecah kasi dia terkejut.. pastu dengan lipas kudung dia lari kencing kat dalam bekas pasir (Toilet dia) haaa.. pandai lea pulak dia yea.. haishhhhh.. memang menguji kesabaran...
  
yang ni lak si Butang, kucen teman yang palinggg hubby teman sayang.. heee.. pernah berberapa kali cubaan melarikan diri dari umah, pergh.. tercungap2 teman mengejonya.. aduh.. Butang sayang, kat luar tu banyak sangat anjing2 liar, Butang tak tahu lagi apa akan jadi kalau dok luar sana.. tolonglah faham.. hu2.. 

nak tau kisah macam mana start bela Oyen? 
Klik---> OYEN YANG DULU
Klik sini gak ----> OYEN SAKIT
Klik Sini sekali --->MISI MANDI OYEN N BUTANG