Monday, November 11, 2013

OYEN YANG DULU BUKANLAH YANG SEKARANG

 oyen yang dulu bukanlah yang sekarang,
dulu dia kurus sekarang sudah gebuss,
Oyen yang dulu bukanlah yang sekarang,
dulu dia comot sekarang sudah cuteee.. ha2..
Oyen yang dulu bukanlah yang sekarang,
dulu dia manja sekarang dia eksyennn...
 
Oyen yang dulu bukanlah yang sekarang,
dulu suka tido sini, sekarang dah x sukaa..
Heeeeeeeeeeeeee.. saja pagi2 ni teringat nak upload gambo kucen teman yang sekor lagi ni haaa.. yelea.. asik Butang jea jadi pilihan masuk blog teman kan, Oyen takde pun di kasi peluang enterframe.. majok pulak budak tu kang.. hu3.. nah.. sekarang, Oyen pun dah masuk dalam blog teman ni.. puas hati tak Oyen?? ha2..siap buat lagu lak tu.. sebab dulu dia kurus sangat2.. comot..mata berair.. suka beyak n kencing merata.. sampaiiiiilah ke hari ni.. teman x tau nak ngajo camne dah.. degil bebeno dia ni.. tapi nak wat cne.. udah sayang sangat kat dia ni.. redha kan jelea.. cuma kalau nampak dia mula nak mengencing kat mana2, kenalah menjerit sampai cermin pecah kasi dia terkejut.. pastu dengan lipas kudung dia lari kencing kat dalam bekas pasir (Toilet dia) haaa.. pandai lea pulak dia yea.. haishhhhh.. memang menguji kesabaran...
  
yang ni lak si Butang, kucen teman yang palinggg hubby teman sayang.. heee.. pernah berberapa kali cubaan melarikan diri dari umah, pergh.. tercungap2 teman mengejonya.. aduh.. Butang sayang, kat luar tu banyak sangat anjing2 liar, Butang tak tahu lagi apa akan jadi kalau dok luar sana.. tolonglah faham.. hu2.. 

nak tau kisah macam mana start bela Oyen? 
Klik---> OYEN YANG DULU
Klik sini gak ----> OYEN SAKIT
Klik Sini sekali --->MISI MANDI OYEN N BUTANG
Reactions:

16 comments:

  1. Replies
    1. ha2.. memang lagi cumey.. tapi... nakal.. ha3..

      Delete
  2. teringat pulak kat kucing akak yg dah mati tu..namanya pun oyen jugak..:( dia mati kena langgar..menangis kitarang anak beranak..huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teman pun pernah gak tengok kucen mati depan mata, kena lenyek dengan tayar kereta abah teman.. kesian dia.. patah rahang gigi dia.. ya Allah.. sedih masa tu.. teman faham perasaan akak tu..

      Delete
  3. alala comelnya oyen gebu gebu gitu...

    ReplyDelete
  4. Pandai menyanyi si oyen ni yerrr..
    Saya dah add blog awak kat blog list kita..follow kita gak yer..
    www.kitties-garden.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. tq yea.. camne nak follow sana yea.. butang follow xde yunk..

      Delete
    2. Hmmm...nanti akak adjust balik layout k...

      Delete
  5. arrr comeinyierrrr... putih + caramel~ X3

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Suara dia pun cute tau khir.. dia ni manja.. klu kena marah dia saja je buat lentok2 jepala sambil baring.. konon nk buat muja cumey n kesian la tuuu.. geram tul..

      Delete
  7. salam tb ..
    nak jaga yg berbulu putih pun payah juga ..
    kena rajin mandikan .. klu tidak kusam warnanya nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. he2.. betul.. memang klu jarang mandikan nmpk comot je si oyen ni.. lain lea si butang.. x mandi tp kaler still sama jea.. kikiki

      Delete
  8. Pandainya TB jaga. Lawa bulunya... =)

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..