Wednesday, December 4, 2013

KENALI SIKAP KUCING ANDA MELALUI PERGERAKAN EKOR

Haaa.. ini untuk korang yang suka bela kucen tapi masih tak tau sikap kucen korang camne.. haaa.. sebenonya, tengok pada ekor pun kita dah leh mengenali emosi/sikap kucen tauu.. ha2.. contok macam kucen teman si Butang n Oyen tu.. kalau manjaaaa.. time baring tu dihempas2 lembut jea ekor depa, tapi kalau macam kita buat dia geram (geletek2 dia) dia akan hempas ekor dia kuat2.. ha3.. cumey gilerrr.. ! kalau korang nak tahu sikap kucen korang camne.. leh lah buat test.. pastu tengok kat gambo atas ni.. betul x? haaa... kann.. teman paling senang nak tau, time kucen mengamok/marah.. heee.. ekor kembang giler!
Reactions:

3 comments:

  1. salam TB ..
    kucing aby yg nama melody tu ..
    ekor dia sentiasa dalam kedudukan angry ..
    sentiasa tegak jer ekornya dgn bulu yg mcm feather duster tu ..

    ReplyDelete
  2. baru kita taw hehe..byk jenis pergerakan ekor plak ya

    ReplyDelete
  3. Baru tahu. Wah, banyak juga cara nak tau melalui ekor...

    ZH Blogger

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..