ad now

FBI vs OMMIE

tenku butang | 12:38 AM | 4 comments

OMMIE 
Teman ternampak post ni kat wall FB Nasi Lemak Kopi O TV9, dan kebetulan minat kucen.. ternampak pulak kucen ni.. heee.. rupa2nya diorang ada buat undian sape paling macho time 16 Febuari hari tu.. sempena raya cina tu.. So, teman saja suka2 share kat sini.. sebab kucennya cumeyy sangatt2.. namanya OMMIE. Alkisahnya.. ada seorang pembaca Ommie Ommey menghantar gambar ini dan mahu kucingnya lawan siapa macho dengan host FBI Faizal B Ismail yang berposing dengan limau dan Luq sempena Gong Xi Fa Cai. haaa.. Apa kata korang? Sape Macho? ha3.. cer komen sini.. hi3
FBI vs OMMIE 
 

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

4 comments:

  1. salam TB ..
    mesti la macho lg ommie ..
    kepala tk botak, misai panjang plak ..
    he..he..

    ReplyDelete
  2. Tomelnya!!! si oyen ni nk jadi host TV gak ke?

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..