Saturday, February 8, 2014

KUCING MENYUSUKAN TUPAI

SEEKOR kucing bernama Tita menyusukan seekor tupai walaupun haiwan itu berlainan spesis. Tita, kucing milik Encik Ruben Gaviria, yang tinggal di bandar Envigado, Colombia. Encik Gaviria berkata beliau telah menyelamatkan tupai yang ketika itu cedera semasa menjumpainya di sebuah taman yang berdekatan dengan rumahnya minggu lalu. -- Reuters.

Ha2.. Unik kan.. tupai ni bole plak menyusu dengan ibu kucen ni.. 
tengok, dah macam keluarga dah deme ni.. heee...

Masa terbaca kisah Ibu Kucen menyusukan Tupai ni, teman rasa tertarik sangat nak buat entri untuk disimpan jadi kenangan dan rujukan buat baca2 dikala boring nanti.. heee.. memang geram tengok tupai dan ibu kucen ni kann.. rasa nak peluk2 jea deme ni.. hu3.. tapi nak peluk kucen jea.. Tupai tu... idaklea kot.. geli pun ada.. sebab macam tikus jea teman nengoknya.. ha2.. belum pegang lagi dah cakap cenggitu yea.. okeylah.. takmau citer apa2.. just nak share jea gambo ni dengan sedikit cerita tentang gambo ni dengan korang semua.. diharap korang enjoy lea nengok gambor atas ni yea.. hik3..
Reactions:

2 comments:

  1. dah lama x singgah sini...cute nya...kucing pun ada sifat keibuan...kesian tengok anak tupai tu agaknya...

    ReplyDelete
  2. baiknya kucing nihhh, kalo kucing kat rumah den, dah jadi lauk dah tupai tu hohooo...

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..