ad now

KUCING PUN DAPAT MERASAI MOOD DAN EMOSI TUANNYA

tenku butang | 6:51 AM | 4 comments

Kucen faham mood tuannya..
Walaupun memang sikap kebanyakan kucing sombong dan 'eksyen', tapi sebenarnya si comel dapat merasai mood kita ketika gembira, sedih, atau tertekan. Cuba korang perhatikan kucen korang, dan kongsi dengan teman bagaimana reaksi kucen korang time korang menangis, sedih, happy or bosan...tentu korang ada cerita menarik yang nak dikongsikan jugak kan.. macam teman pun, memang Si Butang n Si Oyen tu pandai jea buat teman happy di saat teman kesedihan or frust.. siap baring2 sebelah teman dan cium2 muka teman.. hu3.. sayu hati ni bila tengok kucen macam memahami emosi dan situasi kita.. =')

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

4 comments:

  1. salam TB ..
    meow tu jilat2 kt kaki kira ok la ..
    yg tk tahan tu .. sondol2 kt kepala lps tu jilat2 muka plak ..
    hu..hu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahahahaha.. jilat muka? kih3.. kelakar kan.. manja giler tuu..

      Delete
  2. kucing ni bijak memang bijak... lagi2 kalau orang yang takut kucing macam teman, lagi takut, lagi dia menyakat... hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. yang tu betuiii.. kucen ni macam tau jea org yang takut kucen.. memang bertanduk lea depa nyakat org tu.. Farah takut kucen yea.. heee..

      Delete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..