Tuesday, April 8, 2014

DATO SERI NAJIB TUN RAZAK PUN SAYANG KUCING

olololo.. bertuah kucen ni kan..
Alalalaa... teman suka orang yang sayangkan kucen tauuu.. siyess.. bagi teman orang yang sayang kucen ni adalah seorang yang lemah lembut dan penyayang orangnya.. walau segarang2nya orang tu, walau sekeras2nya orang tu.. kalau dia sayang kucen tu maknanya dalam hati dia masih ada taman.. heeeee.. Opsss.. bagi sape2 yang tak suka gambo ni sila fokus pada apa yang teman nak sampaikan aje yea.. heeee.. apa2pun.. thanx buat Dato Seri najib Tun Razak sebab sayangkan kucen.. siyes.. teman suka semua foto2 ni.. siap ada anak2 kucen lagi tu.. MasyaAllah.. gemuk2 kucennya.. tandanya depa dijaga dengan baik kan! apa kata jom nengok gambo2 kat bawah ni.. heeee.. sweet belako tauu..
tengok.. so sweettt.. 
lupa lak.. ni gambo tahun 2012 tauu.. dah beso agaknya anak2 kucen kecik tu..
   
hu2.. siyes.. i like muka Dato Seri Najib time ni.. 
 
Kasih sayang bukan boleh dibuat2.. setuju tak?
 
kucen2 tu pun macam sayangkan PM kita ni kan..
 
alalala.. gerammmnya.. 
 
gebus2 belaka kucen ni.. 

Ha2.. hope korang2 yang suka kucen tu terhibur nengok gambo ni yea.. teman tau gambo ni dah lama.. tahun 2012 (July) hari tu.. tapi saja nak letak dalam blog teman ni.. sekurang2nya ada something teman suka tentang PM kita ni utnuk diletakkan dalam blog ni.. i like him coz dia seorang Pencinta Kucen jugak.. 

Reactions:

2 comments:

  1. memang ramai orang bleh cair dengan kekucing comey ;3

    ReplyDelete
  2. salam TB ..
    masuk link ni ..
    meow PM ada kena mengena dgn link tu ..

    http://dorobeescattery.blogspot.com/2011/04/patah-tumbuh-hilang-berganti-1-letto.html
    tengok raut kucing PM dengan moew kt yg dibagi tu ..
    ada sama tk

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..