Tuesday, June 24, 2014

Jom Sebut EEEEEEEEEEE.... Senyum!

Wednesday, June 11, 2014

MISHA MEOW MEOW CAT LITTER

Ho2.. nak share pasal kegembiraan teman sebab dah dapat pasir yang boleh buat Oyen suka berak dengan betul.. ha3.. maksud teman yang beno nya.. Oyen sebelum ni tak suka berak dalam bekas pasir tu, dia rela berak kat tepi bekas tu, di luar bekas tu, dekat celah2 lantai tepi sangkar kucen lah.. mana2 lah dia suka berak dia akan berak disitu.. 

Tak tahu nape dia tak mau berak dalam bekas pasir tu.. pastu teman dah buntu sebab tak larat kot nak buang cookies dia yang terkeluar dari sempadan kan? nak pulak yang jenis basah n lembik2 tu.. aigooo.. kadang rasa nak menangis je sebab Oyen takmau lansung berubah.. hu3.. tapi dia bukan paham pun kan.. redha jelah.. 

Baru-baru ni sembang dengan abg ipar, dan terkeluarlah cerita pasal kucen yang berperangai sama jugak mcm Oyen.. kekekeke.. ingatkan Oyen je macam tu.. Abg ipar citer pasal Pasir yang depa guna, teman dengar macam tertarik sebab MURAH.. ha2.. MURAH yeaaa.. pastu saja la beli nak try.. tengok2 Oyen boleh berak dalam bekas tuuu.. waaaaa.. Mungkin Oyen suka pasir tu sebab Pasir tu jenis macam serbuk bulat2 macam tanah liat dan memerangkap bau kot.. 

Selama ni maybe pasir yang teman guna takde Less Odour tu kot.. Huhh.. bersyukur sangat2 Oyen suka pasir tu.. dia dah kurang berak kat luar dah.. kecuali kalau bekas pasir tu dah penuh dengan cookies la kannn.. heee.. ngada2 betul Oyen nim, sib baik pasir ni murah.. hi3.. RM 8.90 je sepaket tu.. 5 Liter tak silap pasir tu.. Murah kan?? heeee.. teman siap beli buat stock lagi sebab pasir tu memang senang dan memudahkan teman nak mencuci toilet depa2 nih.. legaaaa.. meh tengok camne rupa dia .. heee.. ni lea dia Misha Meow Meow Cat Litter
 
 Misha Meow Meow Cat Litter
Extra Absorbent
Ultra Deodorizing
Clumping 
Ooooo.. patutlaaaaa.. ada muka Oyen kat situ, patut dia sukaaa.. ha3 
hemm.. memang serupaa 
5 Liter dengan harga RM8.90..
beli kat Speedmart99
Murah kann... =)

Friday, June 6, 2014

How to Have a Good Day - Cats style

Tuesday, June 3, 2014

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Sempena dengan ulangtahun perkahwinan yang ke-8, Syue buat Giveaway  Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com yang bermula pada 3hb Jun 2014 sehingga 30hb Jun 2014... Giveaway ini akan berlangsung selama hampir sebulan. So, meh kita ramai2 join.. sebab.. Pemilihan Pemenang adalah secara random, so.. sape2 pun ada peluang menang hadiah.. jom2 join cepat..  KLIK BANNER ATAS NI yea!

Hadiah :
Wang Tunai RM50.00 + 1 Sabun Pemutih Carawhite bernilai RM 60.00  x 10 Pemenang