Tuesday, June 3, 2014

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Sempena dengan ulangtahun perkahwinan yang ke-8, Syue buat Giveaway  Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com yang bermula pada 3hb Jun 2014 sehingga 30hb Jun 2014... Giveaway ini akan berlangsung selama hampir sebulan. So, meh kita ramai2 join.. sebab.. Pemilihan Pemenang adalah secara random, so.. sape2 pun ada peluang menang hadiah.. jom2 join cepat..  KLIK BANNER ATAS NI yea!

Hadiah :
Wang Tunai RM50.00 + 1 Sabun Pemutih Carawhite bernilai RM 60.00  x 10 Pemenang
Reactions:

6 comments:

  1. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  2. assalam.. hi BW sini dr segmen yg same.. done follow+nuffnang
    sudi2kan diri dtg ke blog sy..
    http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama dah follow dua-dua blog

    ReplyDelete
  5. singgah yeaaa...
    gudluck dr follower 875

    http://notashalimar.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..