Wednesday, June 11, 2014

MISHA MEOW MEOW CAT LITTER

Ho2.. nak share pasal kegembiraan teman sebab dah dapat pasir yang boleh buat Oyen suka berak dengan betul.. ha3.. maksud teman yang beno nya.. Oyen sebelum ni tak suka berak dalam bekas pasir tu, dia rela berak kat tepi bekas tu, di luar bekas tu, dekat celah2 lantai tepi sangkar kucen lah.. mana2 lah dia suka berak dia akan berak disitu.. 

Tak tahu nape dia tak mau berak dalam bekas pasir tu.. pastu teman dah buntu sebab tak larat kot nak buang cookies dia yang terkeluar dari sempadan kan? nak pulak yang jenis basah n lembik2 tu.. aigooo.. kadang rasa nak menangis je sebab Oyen takmau lansung berubah.. hu3.. tapi dia bukan paham pun kan.. redha jelah.. 

Baru-baru ni sembang dengan abg ipar, dan terkeluarlah cerita pasal kucen yang berperangai sama jugak mcm Oyen.. kekekeke.. ingatkan Oyen je macam tu.. Abg ipar citer pasal Pasir yang depa guna, teman dengar macam tertarik sebab MURAH.. ha2.. MURAH yeaaa.. pastu saja la beli nak try.. tengok2 Oyen boleh berak dalam bekas tuuu.. waaaaa.. Mungkin Oyen suka pasir tu sebab Pasir tu jenis macam serbuk bulat2 macam tanah liat dan memerangkap bau kot.. 

Selama ni maybe pasir yang teman guna takde Less Odour tu kot.. Huhh.. bersyukur sangat2 Oyen suka pasir tu.. dia dah kurang berak kat luar dah.. kecuali kalau bekas pasir tu dah penuh dengan cookies la kannn.. heee.. ngada2 betul Oyen nim, sib baik pasir ni murah.. hi3.. RM 8.90 je sepaket tu.. 5 Liter tak silap pasir tu.. Murah kan?? heeee.. teman siap beli buat stock lagi sebab pasir tu memang senang dan memudahkan teman nak mencuci toilet depa2 nih.. legaaaa.. meh tengok camne rupa dia .. heee.. ni lea dia Misha Meow Meow Cat Litter
 
 Misha Meow Meow Cat Litter
Extra Absorbent
Ultra Deodorizing
Clumping 
Ooooo.. patutlaaaaa.. ada muka Oyen kat situ, patut dia sukaaa.. ha3 
hemm.. memang serupaa 
5 Liter dengan harga RM8.90..
beli kat Speedmart99
Murah kann... =)
Reactions:

4 comments:

  1. sama btul perangai ngn arwah omey..bleh plk sebesar2 dulang pasir tu dia duk senggeng bontot dia kt tepi2...abes uk uk kt atas lantai....

    ReplyDelete
  2. bagus oyen ye..lenkali cakaplah nak barand apa..kan senang mommy bli..he..he

    ReplyDelete
  3. banyak fakta, cerita dan info mengenai kucing boleh dijumpai disni

    ReplyDelete
  4. tudia susu kucing mcm mahaii ja hehehe

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..