Sunday, March 13, 2016

TUGAS KUCING KITA

TUGAS KUCING KITA

hehehe.. ni nak share gambar yang teman terlihat kat Facebook hari tu.. gambar yang sangat comel bagi teman..hahaha.. perangai kucen nya betui2 macam Butang, Adik, Nyiau2 dan Oyen.. huhu.. Nak tahu apa tugas kucen kita?? meh la jenguk-jenguk gambar lucu kat bawah ni.. heheheh..
















Reactions:

11 comments:

  1. salam tb ...
    semua betul belaka tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

      Delete
  2. Ahaaa betul betul. Dulu Nani ada bela banyak kucing tapi sejak duduk perumahan dah tak bela sebab kucing tak berapa rasi dekat situ. Selalu kena langgar T_T

    ReplyDelete
  3. haiii... Qaseh singgah n follow sini.. salam perkenalan..
    anyway,, saya pun minat sgat kat kucing.. :)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...

    Mata ye sis , saya tag untuk giveaway ini

    http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/04/mini-giveaway-by-hanis-masturina.html

    ReplyDelete
  5. hahaha...banyak gak tugas kucing2 nie rupanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. hahha..u know what?? u punya title entry sgt2 comel..me too extreme cats lover...=)

    ReplyDelete
  7. Hihi.. Comeljer reaksi kucing2 tu..

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..