Monday, May 22, 2017

KUCING JUGA FAHAM PERASAAN TUAN NYA


KUCING JUGA FAHAM PERASAAN TUAN NYA

Betul tak? Kucing pun kadang faham dengan situasi tuannyanya.. kalau sedang bersedih ke gembira ke.. kucing akan tunjuk reaksi seperti memahami kita. TB sebelum ni pernah menangis depan seekor kucen TB, namanya Boboi.. Bila TB menangis, Boboi datang dekat dan gesel-gesel badan dia dekat TB dan cium hidung TB.. Masa tu TB rasa seperti Boboi sedang bagi isyarat memujuk.. jangan bersedih.. So, TB dah lega lepas tu.. thank you Boboi..

Begitu juga kalau TB tinggal sorang dalam rumah, sebab yang lain semua keluar shopping barang, Tb malas nak ikut.. dan waktu itu malam pulak tu.. TB dengar macam-macam.. so, TB takut.. dan Boboi jadi peneman TB.. dia duduk je sebelah TB, macam seolah-olah tahu perasaan takut TB tu.. huhuhu.. 

dan bila TB dapat berita gembira pun Boboi macam faham je perasaan happy TB tu.. dia pun terlompat-lompat berlari sana sini dan bermain dengan TB.. comey betull.. Tapi Boboi dah tak tau ke mana.. dah lama giler boboi hilang sejak TB belum kahwin lagi.. mungkin boboi pun dah tak ada sekarang ni sebab kalau ikut umur, Boboi dah tua sangat.. TB jumpa boboi pun masa tahun 2003, Boboi start hilang 2005 kalau tak silap.. memang dah tua sangat pun umur Boboi.. 

Tapi kucing TB yang ada sekarang ni pun memahami gak.. cuma geram kadang buat perangai kencing sana sini.. huhuhu.. protes sebab dhah ada baby kat rumah kot.. hahaha.. Tapi TB dah belikan mainan dan barang untuk depa main.. macam tak mau jalan gak.. hahaha.. adoi.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..