Friday, June 16, 2017

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Giveaway RM1000 
By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Jom join Giveaway ni nak korang?? hadiah dia best.. leh shopping kat SG SHOP nanti.. seronoknyaaa.. TB tak sabar nak shopping barang baby kat SG SHOP.. murah-murah dan cantik-cantik pulak tu.. adoi.. rambang mata dibuatnya tau! Haa.. apa lagi.. jom la join ramai-ramai ye! Oh ya! Lupa nak gitau.. Giveaway ini akan berlangsung bermula 14 Jun 2017 - 20 Jun 2017 ( 1 MINGGU SAHAJA ) .

Berikut ialah syarat-syarat Giveaway :

1. Buat satu entri bertajuk "Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia".

2. Copy banner Giveaway di atas INI ke dalam entri GA dan linkkan banner dengan link entri INI

3. Wajib daftar akaun SGShop di SINI dan inform Username SGShop korang di dalam entri GA korang. (Hadiah akan dimasukkan terus ke dalam akaun SGShop pemenang) 
Username SGShop | tengkubutang

4. WAJIB follow blog INI dan inform nama id blog korang di dalam entri GA korang.
Id Blog | tengkubutang 
(maaf solehah, blog TB ada masalah untuk follow mana-mana blog.. bila tekan follow dia keluar error.. harap solehah boleh terima.. mintak maaf yea.. bukan taknak follow tau.. )

5. WAJIB add Facebook INI dan inform nama akaun Facebook korang di dalam entri GA korang.
Facebook | tengkubutang miaw

6. WAJIB follow Instagram INI dan INI serta inform nama akaun instagram korang di dalam entri GA korang. 
Instagram | @tengkubutang

7. Copy link entri GA korang yang dah siap tu dan paste ke dalam komen entri ini.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Tuesday, June 6, 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia
By FarahGlanzDotCom

Jom join Giveaway Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom, bestnya kalau dapat shopping Credit tu dekat SGSHOP.. dapatlah shopping something untuk my little boy.. hehe.. TB selalu nampak baby boy TB tu rezekinya murah sangat.. Hope la kali ni baby boy TB dapat lagi rezeki untuk dia.. Aamiinn.. Aaamiin.. hehe.. TB nak belikan something untuk baby boy TB kalau TB antara salah seorang pemenang shopping credit SGSHOP ni.. TB senaraikan yea apa yang TB berkenan dekat SGSHOP melalui intai-intai TB semalam.. hehehe...

Barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 di SGshop Malaysia ialah tak dapat nak disenaraikan sebab banyak sangatt.. Tapi TB senaraikan yang mana yang TB memang nak dapatkan dulu la yea.. jom kita tengok! 


dan yang paling TB nak sangat beli ialah :
yang niii.. 




Haaa.. korang meh la join sekali.. memeriahkan lagi Giveaway rakan Blogger kita.. support sikit.. heee.. Good luck ekk.. Moga ada rezeki korang yea.. ada 10 orang pemenang nak dipilih tu.. moga baby teman ni ada luck untuk menang.. heee.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Sunday, June 4, 2017

SGshop “Jom Shopping!” Contest

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Jom join Giveaway SGshop “Jom Shopping!” Contest.. bestnya kalau dapat shopping Credit tu dekat SGSHOP.. dapatlah shopping something untuk my little boy.. hehe.. TB selalu nampak baby boy TB tu rezekinya murah sangat.. Hope la kali ni baby boy TB dapat lagi rezeki untuk dia.. Aamiinn.. Aaamiin.. hehe.. TB nak belikan something untuk baby boy TB kalau TB antara salah seorang pemenang shopping credit SGSHOP ni.. TB senaraikan yea apa yang TB berkenan dekat SGSHOP melalui intai-intai TB semalam.. hehehe...

Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?
SGshop komited untuk menyediakan servis berkualiti tertinggi perkhidmatan untuk pengguna membeli dari laman web e-commerce Cina dan bekerjasama dengan logistik yang terbaik dan syarikat ekspres untuk pengguna menerima pembelian mereka. SGshop menawarkan keselamatan dan kepantasan tempahan. SGshop juga bekerjasama dengan banyak bank untuk memastikan proses pembayaran adalah selamat dan cekap.

Q2: 3 item yang mahu dibeli di platform SGshop Malaysia ialah tak dapat nak disenaraikan sebab banyak sangatt.. Tapi TB senaraikan yang mana yang TB memang nak dapatkan dulu la yea.. jom kita tengok! 


dan yang paling TB nak sangat beli ialah :
yang niii.. 




Haaa.. korang meh la join sekali.. memeriahkan lagi Giveaway rakan Blogger kita.. support sikit.. heee.. Good luck ekk.. Moga ada rezeki korang yea.. ada 10 orang pemenang nak dipilih tu.. moga baby teman ni ada luck untuk menang.. heee.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page