Thursday, July 6, 2017

10 Benefits Of Having A Cat

10 beneficios de tener un gato - Benefits of owning a cat :):

10 Benefits Of Having A Cat

Ada kucen ni seoronok.. boleh hilangkan stress tapi kadang-kadang boleh juga buat bertambah stress tapi yang tu semua sebab kucen yang tengah nak mengawan cari kawan, time tu asik la menjerit-jerit.. TB pun dah naik migrain dengar, menggelegak suara nya.. itulah oyen.. hemm.. tapi sekarang Oyen dah tak tau pi mana.. dia dah lari dari rumah.. sedihnya rasa.. rasa macam kosong je oyen takde.. umah sunyi sangat.. selalu time gini oyen dah jerit-jerit.. hemm.. manalah oyen tido malam tadi dan malam ni.. baliklah sayang.. mama rindu.. mama janji tak marah oyen bising2 dah.. ='(

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

MENANG MARCHING MARCH GIVEAWAY BY ECHA DWINKY ASHA BLOG

MENANG MARCHING MARCH GIVEAWAY
BY ECHA DWINKY ASHA BLOG

Yeay.. 1st time blog kucen TB menang Contest .. Alhamdulillah.. rezeki blog kucen ni.. heee.. terima kasih gak buat Eca yang sudi terima claim TB yang agak terlewat sikit tu, sebab tak perasan dah umum pemenang.. huhu.. TB dapat RM10 yang Eca dah selesai transfer hari tu.. Alhamdulillah.. 




Kepada semua.. jemput singgah blog Eca, mana tahu kot Eca ada buat Giveaway lagi.. korang leh join gak, kot tersangkut jadi salah seoarang pemenang sape tau? hehehe

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page