Saturday, May 27, 2017

KITTY PUZZLE - AJAR KUCING MENCARI MAKANAN SAMBIL BERMAIN

37693c3076e2103cb3128df64172a1f5.jpg 1,200×3,822 pixels:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

Friday, May 26, 2017

TUGAS KUCING KEPADA TUANNYA..

Cats are simply the best! and here are 9 reasons why everyone needs a cat in their life. Credits: ASTKHIK:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

Thursday, May 25, 2017

CAN MY CAT EAT THAT?

can my cat eat that www.largestcatbreed.com:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

Wednesday, May 24, 2017

NAK KENAKAN KUCING, SENDIRI YANG TERCALAR.. KAH3


NAK KENAKAN KUCING,
SENDIRI YANG TERCALAR.. KAH3

Hai korang.. TB nak citer something ni.. korang tengok kat gambar kartun yang lawa kat atas ni dan tengok yang kat bawah ni jugak.. huhuhu.. dua-dua gambar ni membuatkan TB teringat kes semalam.. Butang cakar muka teman.. huwaaaa.. Tapi bukan salah Butang.. salah TB sebab TB yang mulakan.. TB pi hembus-hembus muka Butang, so, dapatlah sebijik.. pedihhnyaa korang tak tauu.. 

Mula-mula tu Butang rileks je.. dia buat muka manja lagi bila TB hembus-hembus muka dia.. lepas tu.. dia macam dah badmood.. TB dah perasan perubahan wajah Butang tu tapi saja gatal pi kacau lagi dia.. lastly Butang dah geram agaknya.. zazzz.. kena setepek kat muka TB.. pipi TB luka.. adoii.. sib baik tak kena mata.. geramm je.. rasa nak penampo aje tau.. pedihh.. huhbuhu.. terus pi cuci muka, sebab risau kuku tu kuman kan.. haha.. moral of the story.. dont play-play aaa.. jangan main-main cak-cak macam TB buat ni dekat kucing korang. kang tak pasal-pasal muka korang lak kena cakar..hahaha.. kucen pun ada mood diorang gak tau! macam kita gak.. ada time kita xde mood.. orang pi kacau lak.. memang rasa nak sepak aje kan.. hahaha.. 

Valió la pena intentarlo:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Tuesday, May 23, 2017

BURGER KUCING .. SEDAPNYA!

BURGER KUCING .. SEDAPNYA!


Sedapnya burger kucing.. hahahaha.. baca tajuk tu mesti ingat TB makan kucing ye? hahaha.. tak lah.. TB tertarik nak share gambar yang comel ni.. gambar kucing duduk dalam benda comel ni.. hahaha.. cute kan? kalau ada macam ni kat umah TB maunya oyen masuk dalam ni.. oyen je suka benda-benda macam ni.. hehehe.. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

Monday, May 22, 2017

KUCING JUGA FAHAM PERASAAN TUAN NYA


KUCING JUGA FAHAM PERASAAN TUAN NYA

Betul tak? Kucing pun kadang faham dengan situasi tuannyanya.. kalau sedang bersedih ke gembira ke.. kucing akan tunjuk reaksi seperti memahami kita. TB sebelum ni pernah menangis depan seekor kucen TB, namanya Boboi.. Bila TB menangis, Boboi datang dekat dan gesel-gesel badan dia dekat TB dan cium hidung TB.. Masa tu TB rasa seperti Boboi sedang bagi isyarat memujuk.. jangan bersedih.. So, TB dah lega lepas tu.. thank you Boboi..

Begitu juga kalau TB tinggal sorang dalam rumah, sebab yang lain semua keluar shopping barang, Tb malas nak ikut.. dan waktu itu malam pulak tu.. TB dengar macam-macam.. so, TB takut.. dan Boboi jadi peneman TB.. dia duduk je sebelah TB, macam seolah-olah tahu perasaan takut TB tu.. huhuhu.. 

dan bila TB dapat berita gembira pun Boboi macam faham je perasaan happy TB tu.. dia pun terlompat-lompat berlari sana sini dan bermain dengan TB.. comey betull.. Tapi Boboi dah tak tau ke mana.. dah lama giler boboi hilang sejak TB belum kahwin lagi.. mungkin boboi pun dah tak ada sekarang ni sebab kalau ikut umur, Boboi dah tua sangat.. TB jumpa boboi pun masa tahun 2003, Boboi start hilang 2005 kalau tak silap.. memang dah tua sangat pun umur Boboi.. 

Tapi kucing TB yang ada sekarang ni pun memahami gak.. cuma geram kadang buat perangai kencing sana sini.. huhuhu.. protes sebab dhah ada baby kat rumah kot.. hahaha.. Tapi TB dah belikan mainan dan barang untuk depa main.. macam tak mau jalan gak.. hahaha.. adoi.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Sunday, May 21, 2017

BANTAL KUCING / CATS PILLOW YANG BERBENTUK ROTI

BANTAL KUCING / CATS PILLOW
YANG BERBENTUK ROTI

Alahai comelnya kucen-kucen ni tido atas bantal yang bentuknya diilhamkan dari sekeping roti atau sebuku roti, sangat-sangat cute pula TB tengok.. kucen pun terasa selesa je tidur kat atas tu kan.. nampak super comfy aje kan.. huhuhu.. Pandai betul orang yang mereka bantal roti ni.. mujur kucen-kucen ni tak gigit dan gigit roti tu yea.. hahahaha.. kot ada yang rakus tu.. dia ingat makanan betul dia pi ngap pulak.. haruuu.. hahahaha..  Ok lah.. jom kita tengok gambar-gambar lain.. ni TB tengok dekat google je.. semua image ni dari Google . TB share aje..  nak beli sendiri bantal ni entah kat mana nak beli, entah bila pula nak beli .. haha.. 



 








Comel je kan.. bantal kucen / cats pillow tu pun nampak real betul..  Jangan ada yang lapar sudah.. abes di gigit-gigitnya sampai terkoyak.. hihi.. jangan tuan dia pulak yang ter LAPAR tengok bantal ni yeee..., 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Saturday, May 20, 2017

Giveaway CASH RM1000+ Mei 2017 by Emas Putih



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Thursday, March 16, 2017

Giveaway March by herneenazir.com


Giveaway March by herneenazir.com

nak join? KLIK SINI yea.. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

MARCHING MARCH GIVEAWAY


MARCHING MARCH GIVEAWAY (10hb-30hb March 2017)

JOIN MARCHING MARCH GIVEAWAY :

1. Tulis entry dengan tajuk MARCHING MARCH GIVEAWAY
2. ikuti syarat lain seperti entry SINI.
3. Letakkan link entry korang di SINI.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

Wednesday, September 21, 2016

APABILA KUCING JADI SUPERHEROES

APABILA KUCING JADI SUPERHEROES

hehehehe.. comey kan apabila kucing jadi Superheroes.. jom tengok dan bayangkan kalau kucing korang jadi superheroes.. agak-agak mana pilihan korang yea.. hehehehe..  Apa yang pasti.. walau apa pun padanan kostum yang kucing-kucing ini sarungkan.. tetap nampak cute gitu! 

 A.) Batman dengan sape tu? hihihi

 B.) Kapten Amerika

 C.) Kalau dah hijau rupa ni, mestilah HULK .. ye tak?

D.)  Spiderman

E.) Iron Man

F.) watak apa ekkk..

G.) Thor

H.) Ni tak ingat watak apa..

I.) Ni pun tak ingat gak.. 
J.) Yang ni?? hahaha.. tak tauu.. 

K.) Haaa.. yang ni wolverin kannnn.. kan... 

L.) Tak ingat.. Rambo kot.. kakakakaka.. 

M.) Yang Harry potter la kot.. wakakakaka.. 

Kalau korang tau.. silalah share nama watak2 yang teman tak ingat dan tak tahu diatas ni ye.. hehehehehe... tu teman ada letak huruf A sampai M tu.. cuba komen sini mana yang korang tahu.. teman tak reti sangat pasal superheroes ni.. hehehehe..

Sunday, March 13, 2016

TUGAS KUCING KITA

TUGAS KUCING KITA

hehehe.. ni nak share gambar yang teman terlihat kat Facebook hari tu.. gambar yang sangat comel bagi teman..hahaha.. perangai kucen nya betui2 macam Butang, Adik, Nyiau2 dan Oyen.. huhu.. Nak tahu apa tugas kucen kita?? meh la jenguk-jenguk gambar lucu kat bawah ni.. heheheh..