ad now

KOMIK KUCEN DALAM BAHASA JAWI - PART 2

tenku butang | 12:24 AM | 6 comments


HAISHHH.. teman ingat nak asingkan komik kucen dalam bahasa jawi ni jadi part 1 and part 2.. tapi last2 terpublish semua sekali lea pulak.. hu3.. malas nak edit2 so, teman masukkan baki2 komik berkenaan kucen bole x? heee.. nanti lah kalu ada lagi komik kucen yg teman jumpa, teman upload lagi yea.. setakat ni.. ini saja... enjoy reading yea!



 Miawww...
Kenapa ni Miaw?
Oooo.. tong isi makanan tersumbat..
Patutlea botol susu anak buah Annur hilang, Miaw sorok kat sini rupanyaaa..!

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

6 comments:

  1. Salam kenal.

    Bagus juga ada komik kucen dlm tulisan jawi ni. Dapat berlatih membaca jawi ..... ngeeeee

    ReplyDelete
  2. seronok baca komik mucing..klako..

    ReplyDelete
  3. daa lama tak baca jawi...merangkak-rangkak..

    ReplyDelete
  4. Yunus Badawi--> he2.. penyampaian dalam bentuk kartun pun kita boleh gak blajo jawi kan..

    ReplyDelete
  5. Bahrain Ramlan-->hee.. mmg kelako.. tmbh kucen 2 mcm pe'el dia buat.. kan..

    ReplyDelete
  6. Cleopatra Baladi-->hu3.. sama lea kita.. ada juga ayat yg xleh baca... =)

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..