Giveaway 2014 Mialiana.com

tenku butang | 4:04 AM | 16 comments


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor

2. Wajib Like Fanpage Sponsor

3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!
klik pada banner untuk join.... atau klik link bawah ni..

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

16 comments:

  1. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html (10oct)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html (20oct)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  3. hai ! how are you..singgah dari segmen mialiana juga hehe..all the best for us :D

    jemput semua bloggers untuk meriahkan GA ini ya :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
    thanks :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum...Singgah dari GA yg same...good luck for you..
    http://cikash.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ]

    ReplyDelete
  6. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Good luck.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/20.14/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  8. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  9. good luck ye..segmen dh tamat..tunggu keputudan denga penuh debaran :-)

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  14. Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. tahniah..

    http://www.mialiana.com/2014/10/pengumuman-pemenang-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..