Sunday, May 21, 2017

BANTAL KUCING / CATS PILLOW YANG BERBENTUK ROTI

BANTAL KUCING / CATS PILLOW
YANG BERBENTUK ROTI

Alahai comelnya kucen-kucen ni tido atas bantal yang bentuknya diilhamkan dari sekeping roti atau sebuku roti, sangat-sangat cute pula TB tengok.. kucen pun terasa selesa je tidur kat atas tu kan.. nampak super comfy aje kan.. huhuhu.. Pandai betul orang yang mereka bantal roti ni.. mujur kucen-kucen ni tak gigit dan gigit roti tu yea.. hahahaha.. kot ada yang rakus tu.. dia ingat makanan betul dia pi ngap pulak.. haruuu.. hahahaha..  Ok lah.. jom kita tengok gambar-gambar lain.. ni TB tengok dekat google je.. semua image ni dari Google . TB share aje..  nak beli sendiri bantal ni entah kat mana nak beli, entah bila pula nak beli .. haha.. 



 








Comel je kan.. bantal kucen / cats pillow tu pun nampak real betul..  Jangan ada yang lapar sudah.. abes di gigit-gigitnya sampai terkoyak.. hihi.. jangan tuan dia pulak yang ter LAPAR tengok bantal ni yeee..., 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Reactions:

1 comment:

  1. Cute sangat...selesa ja tengok diaorang tido...

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..