ad now

Fabuloous Giveaway

tenku butang | 12:06 AM | 3 comments



Haluuuuu.. buat ape 2 semua? kalu xde buat apa2.. jom lea join segmen ni nak?? caranya x susah pun.. korang ikut je arahan n syarat yg diperlukan.. apapun.. KALAU NAK JOIN, KLIK BANNER KAT ATS NI .. 
klik jgn x klik.. he2.. 


SEBELUM TU.. JOM CUCI MATA DGN HADIAH2NYA DULU..

Hadiah-Hadiahnyaaaa.. pararap papaaaa... hoh.. bg gegurl gerenti suka ni kan.. bg boboi lak leh je join, mana tau dapat leh jgk jd kan present buat awek mengkume.. toi tak.. jom kita kasi buka mata beso2 apa HADIAH-HADIAHnya... scroll plzzz... =P


TONY MOLY LIP TINT- Cherry Pink



TONY MOLY PETITE BUNNY GLOSS BAR
random colour

TONY MOLY TOMATOX MAGIC WHITENING PACK SAMPLES


FACE MASK - random

CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK

SKIN79 BB CREAM SAMPLES


THE FACE SHOP BIG FRESHIAN MASCARA


ETUDE HOUSE STYLING EYELINER
dan Hadiah tambahan ( d latest one! )
Season's love hand lotion set! ada 5pcs in set
Untuk Nota tuan punya blog --->  Farah Hafizah 



  •    Wajib like Fabuloous Korean Cosmetic  --> DONE
  •    Wajib follow Farafiza's Blog ----> DONE
  •    Buat entry bertajuk "FABULOOUS GIVEAWAY"  ---> DONE
  •    Letakkan banner di atas di dalam entry ----> DONE
  •    Wajib masukkan senarai hadiah dalam entry  ---> DONE
  •    Promote la untuk meriahkan lagi giveaway ni... :)  ---> DONE 
  • Letakkan link entry dan ID FB anda di ruangan komen di bawah   --->DONE  
  • Klik  'Add to circle' dan tick 'following'   -----> DONE
  • Category:

    About GalleryBloggerTemplates.com:
    GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

    3 comments:

    1. hye.. saya penganjur Fabuloous Giveaway.. datang check entry.. :) sila pastikan anda ikuti semua syarat yg dittapkan... jika tidak penyertaan anda akn terbatal secara automatik waktu pemilihan pemenang.
      tarikh tamat telah di update di entry Fabuloous Giveaway ya.. :) thanks for join and GOOD LUCK!! :)

      ReplyDelete
    2. mane nak bli ye brg2 tu....terumanya untuk eyebag tu.....kat farmasi ad tak?

      ReplyDelete

    Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..