ad now

Kucing Yang BerKening.. wahaha.. cute!

tenku butang | 1:11 AM | 14 comments

hee.. kali ni ada sekor lagi kucing yg berjaya menarik perhatian ramai.. sebab? sebab dia ada kenaing.. hih3..

lagak muka hairan.. hee..

memang berfungsi betul kening dia ni yea..

hi2.. cute..

sebenarnya bukan kening.. tp corak bulunya yg seakan2 kening..

ha2.. mmg cute.. teman sukaa!!

yg ni lak.. espresi muka org ketawakan dia bila dia berkening.. =P

apa2 pun.. jom baca story berkenaan kucen yg bernama SAM ni.. jomm!

Seekor kucing menjadi popular selepas menarik perhatian para pengguna internet di seluruh dunia. Ini kerana kucing comel bernama Sam ini memiliki 'kening' di atas matanya. Bentuk lucu kening hitam dibahagian mukanya yang putih itu membuat Sam jadi selebriti di dunia maya.



Sebuah akaun instagram milik tuannya itu, menyiarkan wajah kucing comel tersebut dengan bulu di atas matanya bewarna hitam sehingga kelihatan seperti kening.

Wajah kucing yang comel tersebut menyebabkan dia menjadi sangat popular hingga ramai yang mengakui menyukai wajah Sam yang kelihatan seperti sedih dan seperti kelihatan terpinga-pinga gara-gara 'kening' yang dimilikinya itu.

Kucing jantan ini dilaporkan tinggal di New York bersama tuannya dan telah memiliki 11 ribu follower di Instagram kerana wajahnya yang kelihatan lucu itu.

Setiap foto yang dimuatnaik ke instagram telah pun berjaya mengumpulkan sekurang-kurangnya seribu Like bagi setiap gambar kucing comel tersebut. Hingga kini sudah ada 48 gambar foto yang di 'upload' ke internet dan mendapat pelbagai pujian dari seluruh dunia.

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

14 comments:

  1. yeayy dah follow sini...tomei nyer...rasa nak lempang jer..

    ReplyDelete
  2. comelnya sam..muka dia tak boleh blah.kadang2 macam kesian je tgok

    ReplyDelete
  3. noesuhaimi-->he2.. tQ.. sama2 follow.. =).. suka kucen gak yea.. ?

    ReplyDelete
  4. Puan Kutu-->Kening dia mengambarkan espresi muka dia tgh marah atau sedih.. atau muka pelik.. hi3.. semua kening dia yg gambarkan.. heee...

    ReplyDelete
  5. hamka-->binatang kesayangan nabi memang cumey kan.. =)

    ReplyDelete
  6. tenku butang...mmg suka sgt kt tucen...

    ReplyDelete
  7. Follow kat sini . Ya Allah comelnya kucing ni . bulu kat situ buat ekperesi muka dia cute betul . haishh . hehe

    ReplyDelete
  8. SubhanAllah... indahnya ciptaan Allah... pertama kali tgk ada kucing bulu mcm ni.. hehe.. betul2 mcm kening.. so cuteeeee..:)

    ReplyDelete
  9. Nurhafizah--tQ singgah.. done singgah n komen u balik.. =)

    ReplyDelete
  10. Anna--> cute kan.. saya baru 1st time tgk kucen ada kening atas dahi.. heee.. unik n cumeyy..

    Hafizah-->he2.. dia senyum or takut or risau sama je muka dia sebab kening dh rupa 2.. hih.. kening lea sangat yee...

    ReplyDelete
  11. unik ye bulu dia cam kening... glamer kau kucing....

    ReplyDelete
  12. Haryati-->keunikan kucen ni buat dia glamer satu dunia.. siap ada akaun Instagram sendiri tuu.. hih3

    ReplyDelete
  13. slm kenal hahahaha cute betul ada kening...kalaulah saya tuannya,nk mrh kucing tu pun x smpi hati.dh manjang muka sedih je gara2 sbb kening tu hah...

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..