Saturday, October 5, 2013

ALANG DAN ATIH

Sape punya kucen niii? heeeee...
Ha2.. semalam teman ada post kat FB teman (KLIK SINI) semalam pasal nak masukkan entri sape2 yang ada kucen kesayangan tu dalam entri teman akan datang.. insyaAllah.. setiap hari akan ada entri kucen korang yang teman akan backlink kan ke blog korang lik.. so, pelawat2 leh lea mengunjung ke blog korang lepas dah singgah sini kann.. hu2.. Ok lah.. buat permulaan teman masukkan dulu link entri Pencinta Kucen yang sorang ni.. teman masukkan pun sebab ternampak entri kucen dia yang cumey macam muka kucen teman.. hik3.. Nama kucen Asha tu Alang dan Atih.. cute kann.. hee..  
jom singgah blog -->Asha
Reactions:

6 comments:

  1. Ala omenye die..babap kang...gerammmm.

    ReplyDelete
  2. hehe kucing kita..trima kasih tenku butang.suka sangat entri kita awak promote ;)
    saya memang peminat kucing,suka kucing.love u miaowww

    ReplyDelete
  3. Asalam Tenku Butang...mehlah singgah teratak 66..nekcik baru hantaq gambaq kucin kucin nekcik...pilih ler yg mana berkenan utk model tenku yea!!

    ReplyDelete
  4. agaknya apa yg disembangkan meow2 tu

    ReplyDelete
  5. ala tomeynya...rasa nk lempang2 jer...hehehe

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..