Tuesday, March 24, 2015

KUCING HAPPY BSN CAMPAIGN

Hihihi.. memang kalau bab-bab kucen ni.. teman sukaaa sangat2.. hihihi.. sebab.. comel giler depa nih.. hihihi.. nak pulak boleh bercakap.. kih3.. tengok dalam gambar diatas ni.. comel kannnn.. 

haaa.. buat korang yang belum tau lagi.. sekarang ni team Bank Simpanan Nasional telah menubuhkan sebuah Jabatan baru dan melantik seorang Pengarah yang... comel. 

Memperkenalkan, Kucing Happy! korang hanya perlu beritahu Kucing Happy bagaimana dia boleh membuatkan korang happy, dan dia akan respon kepada permintaan korang dalam video seterusnya.
korang boleh buat permintaan ‪#‎KucingHappy‬ dalam ruang komen di Facebook BSN nanti.. hehehe

Haha.. tak percaya ke teman cakap kucen ni comeyy?? kalau tak caya.. cuba tengok Video kat atas ni.. mesti korang nak senyum sorang-sorang punya bila tengok video ni.. nak tengok lebih lagi? 
Haaa.. ni Video pertama.. Kucing Happy meng-happy-kan 10 orang yang bertuah yang hantar wish diorang di FB/Instagram/Twitter/ dengan Hashtag KucingHappy (@#KucingHappy
Respons korang semua akan dimasukkan ke dalam mangkuk ini. Nantikan videonya esok di mana kucing happy akan menjawab wish korang. Jom tengok siapa yang kena!
 hantarkan lagi wish anda di Facebook, Twitter dan Instagram, atau layari www.bsn40tahun.com.my.
Hemmm.. patutlah BSN ligat buat survey sebelum ni.. ruap-rupanya.. diorang nak buat segmen macam ni.. hehehehe.. boleh menghepi kan diri tengok Video #KucingHappy ni menunaikan hasrat orang.. hihihi.. walaupun hanya gurauan.. tetapi atleast hilang stress tengok video ni..TAPI BILA BACA YANG NI MACAM REAL JE.. KLIK hemmm...  

hihihihi.. So.. kalau korang pun nak join, dan tengok apa pula kata KucingHappy tentang wish korang tu.. haaa.. 


Hantarkan Impian korang di ---> BSN 40 Years

Page Facebook BSN ---> BANK SIMPANAN NASIONAL


Untuk dapatkan happy setiap hari, 


layari www.bsn40tahun.com.my‪#‎bsn40tahun‬ #JomHappy 


*Tertakluk pada terma dan syarat



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Reactions:

2 comments:

  1. memang comel jer kempen bsn yang baru ni...

    ReplyDelete
  2. qute pulak rasa..kalau cik lulu kitew jadi kucing happy tu apa agaknya yer..
    Bunyi orang tepuk tangan pun dah lari satu umah..dah.

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..