Wednesday, August 19, 2015

3 Tanda Apabila Kucing Datang Kepada Kita Bukan Orang Lain

3 Tanda Apabila Kucing Datang Kepada Kita Bukan Orang Lain | hemm.. teman selalu kalau gi kedai makan dengan hubby.. memang selalu ada je kucing mai kat kaki teman mintak lauk.. ada yang sipa panjat kerusi sebelah dan dok atas riba.. masyaAllah.. haha.. gelihati pun ada.. kucing nya alahai.. comey sangat2 weh.. temn dah kenen2 hubby teman, hubby macam tau je teman nak request bawak balik, terus hubby cakap.. yang 3 ekor kat umah tu pun kita dah pening bila time nak balik kampung.. hahaha.. terus teman senyum.. yelah yelah.. tak tambah dah.. hahaha... mujur kat kedai makan tu ramai yang sudi bagi kucen-kucen stray tu makan... takpelah.. kalau kome gemok kat kedia tu, teman tak kisah.. kome dok situ je la ye.. =) jaga diri elok2, jangan main tepi jalan, banyak keta.. tauuu!





Reactions:

6 comments:

  1. Dulu ada seekor kucing ni, dari dia kecik sampailah dia dah jadi ibu kucing, sangat behave mendengar kata.. tapi sejak dia dah jadi ibu kucing.. dah tak macam dulu.. eeemm.. bersangka baik.. dia lapar sebab anak2 menyusu.. kalau ai masak, dia tunggu mengiau kat pintu dapur.. ;)

    ReplyDelete
  2. Tapi sheila takut pulak kalau kucing dtg dekat.. cmno ek...

    ReplyDelete
  3. Elok pulak.. tgh blogwalking cite pasal kucing.. sambil tengok cite kucing 'atan dan atoi'... :)

    ReplyDelete
  4. bila kucing memilih kita tanda Allah nk beri rezeki pada kita sbnrnya

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..