Wednesday, May 24, 2017

NAK KENAKAN KUCING, SENDIRI YANG TERCALAR.. KAH3


NAK KENAKAN KUCING,
SENDIRI YANG TERCALAR.. KAH3

Hai korang.. TB nak citer something ni.. korang tengok kat gambar kartun yang lawa kat atas ni dan tengok yang kat bawah ni jugak.. huhuhu.. dua-dua gambar ni membuatkan TB teringat kes semalam.. Butang cakar muka teman.. huwaaaa.. Tapi bukan salah Butang.. salah TB sebab TB yang mulakan.. TB pi hembus-hembus muka Butang, so, dapatlah sebijik.. pedihhnyaa korang tak tauu.. 

Mula-mula tu Butang rileks je.. dia buat muka manja lagi bila TB hembus-hembus muka dia.. lepas tu.. dia macam dah badmood.. TB dah perasan perubahan wajah Butang tu tapi saja gatal pi kacau lagi dia.. lastly Butang dah geram agaknya.. zazzz.. kena setepek kat muka TB.. pipi TB luka.. adoii.. sib baik tak kena mata.. geramm je.. rasa nak penampo aje tau.. pedihh.. huhbuhu.. terus pi cuci muka, sebab risau kuku tu kuman kan.. haha.. moral of the story.. dont play-play aaa.. jangan main-main cak-cak macam TB buat ni dekat kucing korang. kang tak pasal-pasal muka korang lak kena cakar..hahaha.. kucen pun ada mood diorang gak tau! macam kita gak.. ada time kita xde mood.. orang pi kacau lak.. memang rasa nak sepak aje kan.. hahaha.. 

ValiĆ³ la pena intentarlo:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..