ad now

KUCING BERNAMA ZAZA MENCURI

tenku butang | 11:08 PM | 12 comments

Entri lebih kurang sama--->CAT BURGLAR
Ha2.. macam2 kan! kalau kucen tu pandai curik duit acane lak? aiyoo.. kang tuan dia plak dituduh berniat nak mencuri guna kucen kan? hahaha.. lupa lak, ada satu lagi kucen yang punya perangai yang sama camni, nama dia ZAZA.. hik3.. 

sebut jea ZAZA, teman dah terbayang muka rakan blogger teman cik ZAZA IMAN.. hi3.. apa2 pun.. jom nengok apa menda lak yang dicuri oleh ZAZA ni.. hik3.. eh, bukan ZAZA IMAN tau, ZAZA kucen tau.. kucen tu yang mencuri, bukan ZAZA yea! hik3.. moh baca, citer ni baru lagi.. 2014 punya citer.. ha2.. kelakar pun ada, cumey pun ada muka si kucen bernama ZAZA tu.. jom tengok!
Inilah Zaza yang teman citer tadi.. ha2.. muka kesian kan?
Misteri kehilangan patung di sebuah rumah akhirnya terbongkar apabila Ayliffe dan Wicks mendapati kucing mereka bernama Zaza telah membawa pulang beberapa patung mainan selepas mencurinya di rumah jiran.

Perbuatan Zaza itu terbongkar apabila Zaza dilihat mengigit donut gergasi mainan. Kesemua mainan itu di bawa pulang oleh Zaza yang berusia lima tahun dengan cara mengheretnya.

Akhirnya Ayliffe dan Wicks berpindah ke rumah flat sekaligus dapat mengelakkan Zaza mencuri lagi.
Barang Mainan yang dicuri.. alahai.. semua toys untuk girl ni.. hik3
Zaza bersama Toys2 yang dicuri.. comel lea zaza ni.. mcm ZAZA iman.. hik3

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

12 comments:

  1. Pandainya. HAHA. kalau kucen saya takut bear tu.

    ReplyDelete
  2. Bukan mencuri namanya tu sebab dia tak sekolah..so dia cuma ambik jer..ingat tak salah!! ha..ha
    Tenku..jom singgah teratak 66...sebelum tu sila bekal tissu ye..nanti banjir lak teratak nekcik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu nekcik.. dia bukan reti fikir mana baik mana x kan..

      Delete
  3. Kucing nakal.. nak marah pun tak smpi hati hehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. betui2.. macam oyen dengan butang ni.. buat muka kesian bila buat salah.. hu3

      Delete
  4. semua yang komen sini teman udah bw balik.. thanx sudi singgah n komen yea.. =)

    ReplyDelete
  5. salam TB ..
    sekadar utk info ..
    esok di SACC mall, Shah Alam ada catshow ...

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..