ad now

KUCING ADA SEJADAH SENDIRI

tenku butang | 6:24 PM | 4 comments

Gambar ini dikongsikan oleh tuanpunya FB bernama Muhammad Fadhli Fadhli di Group KUCING PARSI DAN BAKA DLH: PORTAL JUAL BELI .. Sangat-sangat comel kucen ni punya perangai.. rasa nak babap aje kan.. hehehe.. tapi nak dengo jugak apa komen korang.. sila komen yea.. =)
Kata tuanpunya kucen, kucen ni taknak berganjak dan mula menggangu selagi tak dapat sejadah untuk dirinya sendiri.. hemmm.. kadang teman pun pelik kenapa kucen duduk kat sejadah yang kita guna untuk solat tu ye? kucen-kucen teman pun macam tu gak.. kadang siap duduk depan kita.. dengan buat muka comel dan innocent tu.. adoi.. 
Sape ada kucen macam ni? meh komen sini.. citer sikit apa reaksi nakal kucen korang bila dapat tengok sejadah.. huhuhu.. 

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

4 comments:

  1. uuuuu wow kelas gitu..ehehe pandai betul dia dok diam2 kat situ

    ReplyDelete
  2. Allahuakbar... pandai betul kucing tu...

    ReplyDelete
  3. Macam kitew kucing kitew selalu kalut nak masuk dalam bilik yang kitew buat bilik solat.Kitew tengah solat dia boleh duduk dekat depan kitew.Pastu tenung jer muka kitew.Kadang2 tu nak ketawa pun ada jugak..Lama2 dah biasa dah...

    ReplyDelete
  4. Wah bagus ya kucing ni, tak berganjak!

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..