Friday, February 7, 2014

PETGRASS DAN BEKAS MAKANAN KUCEN

entri yang berkaitan-->PERTANDINGAN KUCEN ANTARABANGSA
                         -->KENAPA KUCEN SUKA MAKAN RUMPUT?

PERTANDINGAN KUCING ANTARABANGSA KKM / SACC MALL 2014
VENUE : SACC SHOPPING MALL , SHAH ALAM

DATE : 11 & 12 JANUARY 2014 (SABTU & AHAD)

Kunjungi booth Pet Grass (Malaysia) dan dapatkan Produk Pet Grass pada harga promosi..!

Fresh Grass @ RM5/pot (stok terhad 150 pot)
Pet Grass Self Grow Kit @ RM10/pcs (RRP:RM11.50)

hAAAA.. Jangan pelik, kat atas ni iklan yang teman jumpa kat FB awal Januari lepas, nak share tapi terlupa nak buat entri.. ni baru teringat, hari tu kan.. lepas jumpa jea iklan macam kat atas ni kan.. laju jea teman gitau hubby dan ajak dia gi tempat ni.. kebetulan lak hari yang sama anak sedara teman pun ada, so kami pun memang bercadang nak gi Shah Alam pun.. nak mandi manada dekat Wet World tu.. heee.. selesai jea mandi kami pun set terus nak gi SACC MALL, nak tengok kucen.. mujurlah anak sedara pun minat kucen.. hu3.. kami bertolak gi SACC Mall dalam jam 5.30.. adeh.. 

Rupa2nya pertandingan kucen tu hari AHAD bukan SABTU.. ha2.. pastu kami tak dapat nak nengok semua kucen2 yang dipamerkan sebab kul 6 pameran kucen ditutup.. dapat nengok sikit jea kucen.. hu3.. melepas... last2 kami pun gi cari Petgrass, memang itu tujuan utama pun nak gi SACC Mall tu, dan akhirnya jumpalah Petgrass tu, dan terus beli.. pastu terjumpa bekas makan untuk sibulus lak.. ha2.. memang lama dah mencari menda ni.. terus sambar lea bilik dah jumpa.. heee... tapi itulah... bila dah beli Si Butang dan Si Oyen ni bukan nak guna sangat bekas ni.. aiyooo.. 

Lupa lak.. sape2 nak tau citer pasal Pertandingan Kucen ni, bolehlah singgah blog sahabat blogger kita ni--->Aby. kucen Aby pun masuk pertandingan rasanya.. kalau lea teman datang hari AHAD tu, bolehlah jumpa kucen2 n jumpa ABy sekali kan.. hu2.. xde rezeki.. =(

Inilah bekas makanan kucen yang teman n hubby beli tu.. kaler PINK.. adeh..
Ni Petgrass tu, lepas Butang tengok jea, terus dia ngapppp... memang dia sukaa.. dia gigit2 rumput ni.. ha2.. Oyen lak tak makan rumput ni.. hemm.. tapi sib baik butang suka, kalau tak jenuh teman nak bertempik marah dia asik gigit penyapu aje.. nak tau nape kucen makan rumput? 

Reactions:

3 comments:

  1. wah...ada petgrass yer...baru tau...leh beli tuk kucen noe...

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..